Lille - privat - 0-6 år

Lidt fra hverdagen

Vi nyder at være kommet ud af coronajakken. 2022 begyndte med corona. I uge 5 var vi nærmest lagt ned, med mere end den halve personalegruppe hjemme med corona. Kun med meget forstående forældre og de resterende personaler på hårdt arbejde gik det. Det gode ved det var, at så var vi stort set over det og kunne se fremad.

Fastelavn, vores årlige koloni, Forældremøde/generalforsamling, arbejdsdag, Cirkus (sommerfest), cykelrally, bedsteforældredag og julehygge blev helt som det plejer. Dejligt med gode traditioner, som giver sammenhold i huset. I år er vi også kommet godt i gang og ser frem til fastelavn den 20/2 og en koloni den 20-21/4, det glæder vi os til.

I maj 2022, sagde vi farvel til mange børn  der enten skulle i skole eller flyttede. Det betød at vi har haft et år med et mindre antal børn og dermed et økonomisk dårligt år. Heldigvis er vi godt polstret, så det tager vi med oprest pande. 23/24 ser derimod rigtig fint ud. Vuggestuen er fuldt optaget frem til august 2024 og børnehaven frem til 2025, såfremt ventelistebørnene alle sige ja tak. Det skal dog ikke afholde nogen for at lave en opskrivning. Vi ved af erfaring, der altid er nogen som hopper fra eller flytter.